Home

Recensies van lezers

.

Zielsbestemming ----------

Lees hier de recensie van "In de Boekenkast": https://indeboekenkast.com/2020/08/14/zielsbestemming/

Wat schrijf je in hemelsnaam? Het eerste deel vond ik subliem, heb ik hier ook beschreven. Je kijkt heel erg uit naar het 2e deel. Dat 2e deel , Zielsbestemming, voldoet aan je verwachtingen en meer. Maar wat schrijf ik nu in hemelsnaam zonder iets te verraden?
De 2 eerste delen van de Besjert zijn zalige +romans. + omdat het niet het zoveelste liefdesverhaal is. + omdat er meer, zoveel meer, in zit. + omdat ik iets bijleer. + omdat ik voor het eerst in mijn leven ben gestopt met lezen midden het 2e boek, (ondertussen wel al uitgelezen), omdat ik het zalige gevoel wou rekken, wetend dat het nog een tijd zal duren voor deel 3 eraan komt... Ik wens jullie veel leesgenot, net zoveel als ik en meer! .
Katrien de Blieck

 

Lieve Mariane, ik heb je 2de boek, Zielsbestemming, meegenomen op vakantie omdat ik me er dan echt in kan verliezen en laten binnenkomen … en dat heeft het ook gedaan. De tranen liepen meermaals en sommige delen voelde zo herkenbaar ... Heel mooi en ik kan niet wachten om het 3de deel te lezen. Dankjewel en proficiat. Liefs, Sigrid

 

Deel 1 vroeg gewoon om deel 2.
Opnieuw een mooi pareltje dat je doet wegdromen in de wereld van vriendschappen, liefde en familie. Hoe je familiebanden kan voelen en aansterken, geloven in eeuwige vriendschap over de grenzen van land en geloof heen.
Geweldig verhaal met een spiritueel tintje. Stoppen met lezen is gewoon onmogelijk en vraagt om deel 3! Een aanradertje om te genieten van geluk en liefde in deze vreemde tijden.
Katrien Verlinde

 

Deel 1 & 2: Tijdens mijn tentoonstelling in Lissewege ben ik een heel leuk boek aan het lezen : het eerste deel van de trilogie "de Zielsgeliefde" van Mariane Fack. De betere zomerlectuur zou ik zeggen ! Interessant en zeker ook een aanrader voor wie wat meer wil weten over de leefwereld van de orthodoxe joden. Het kriebelt al om aan het tweede deel te beginnen. Het leuke is wel dat de auteur hier in het dorp woont en ik de eer heb gehad haar te leren kennen.

Net jouw tweede boek tot een goed einde gebracht. Chapeau waar jij alle inspiratie haalt ….. ik verdenk je er nog altijd van dat je in een “vorig” leven heel veel inspiratie hebt opgedaan ! (en ik zie jou vaak als hoofdpersoon Céline in het boek !)

Maar zelfs al zou het zo zijn doet dat geen afbreuk aan je literaire talenten !

Ik vond het spannend romantisch tot het laatste blad en heb ervan genoten. Tine Lievens