Home

Recensies van lezers

.

Zielsmissie ----------

'Zielsmissie = Dharma = bijdragen aan het ware geluk, aan de zoektocht naar de ware bestemming van de ziel. Dank voor jouw zielsmissie, Mariane'.
Marcel Messing

Een boek dat echt iedereen moet lezen die een warm gevoelt krijgt bij het thema 'wie we echt ten diepste zijn'. Een mooi verhaal over zielsliefde, maar ook over het ontginnen van onze eigen goddelijke krachten. Mariane helpt haar lezers om een nieuwe wereld te creren.
Iris Scheys, auteur 2084

Wat heb ik uitgekeken naar het derde deel van deze trilogie. En ook dit boek was weer enorm prachtig geschreven. De liefde tussen twee zielen en de liefde tussen jezelf en de bron worden zo mooi beschreven. Een aanrader om in deze tijden te lezen omdat in dit boek ook woelige en moeilijke tijden werden beschreven maar dat hoop, vertrouwen en liefde je zullen bijstaan.
Roosje

Elk boek is telkens opnieuw een nieuwe belevenis, mooi geschreven , liefde staat centraal maar ook verbonden zijn. Hou je van boeken met mooie verhaallijn waar je maar niet kan stoppen met lezen dan is deze zeker een aanrader.
Wendy P.

Mijn zielsmissie uitgelezen! Top hoor! Zo mooi geschreven en zo juist. Bravo!
Ann S.

Prachtig geschreven, Mariane. Je mag er terecht fier op zijn!
Andries D.

Ik heb toch zo genoten van je boek Mooie, zachte energie zit er in. Ik las elke avond enkele blaadjes. Mooi om te voelen dat er mensen zijn die echt van elkaar houden. Of beter gezegd elkaar diep beminnen. Het mooiste wat er is op aarde. Daar geloof ik in.
Myriam M.

Zielsmissie . schitterend geschreven met een warm hart vol liefde en vertrouwen.
Suzy D.

Prachtig geschreven dank je!
Sonja S.

Ben dit heerlijke boek ook aan het lezen en wegleggen is geen optie. Je blijft lezen. Zo blij met dit boek!
Ilse O.